Algemene informatie

Openingstijden

  • Ma-Do     08:00-19:00
  • Vrijdag     08:00-18:00
  • Zaterdag  10:00-12:00

Vanwege de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast op de volgende dagen:

Maandag 13 april TWEEDE PAASDAG – gesloten
Maandag  27 april KONINGSDAG – gesloten
Donderdag 21 mei HEMELVAARTSDAG – gesloten
Maandag 01 juni  TWEEDE PINKSTERDAG – gesloten

DE SPREEKUREN ZIJN UITSLUITEND OP AFSPRAAK

12.00-13.00: telefonisch alleen bereikbaar voor spoed

15:00-16:00: inloopspreekuur assistenten: alleen voor gratis nacontrole van sterilisatie&castratie, nagels knippen (€10,-), chippen (€29,-) en gratis gebitscontrole.

Spoed?

Bij een spoedgeval raden wij u aan ons eerst te bellen. Dit omdat wij u aan de telefoon dan eventueel al de nodige tips kunnen geven. Ook kunnen wij ons dan voorbereiden en direct klaarstaan om u en uw huisdier te helpen zodra u arriveert.

Spoedgeval buiten onze openingstijden?
Bel 058 212 38 91 en u krijgt het nummer te horen waarop de dienstdoende dierenarts bereikbaar is. Wij delen onze spoeddiensten met Dierenkliniek Camminghaburen.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

U kunt gedurende onze openingstijden herhaalrecepten en voer afhalen bij de balie. Wij raden aan om de medicatie en/of voeders van te voren te bestellen. Dit kan via het online bestelformulier of telefonisch. Wij zorgen er dan voor dat het product binnen 24 uur voor u klaar staat. Mocht er een product niet voorradig  zijn, dan laten wij u dat weten en stellen u ervan op de hoogte zodra het voor u klaar staat.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

De spreekuren zijn uitsluitend op afspraak. Dit doen wij omdat we graag de tijd nemen voor u en uw dier en niet willen dat u een lange tijd moet wachten in een volle wachtkamer. Aan de telefoon kunnen wij vast informeren waar u voor komt en zo kunnen wij voldoende tijd inplannen, zodat wij uw dier in alle rust kunnen behandelen. U kunt een afspraak  maken door te bellen met 058 212 38 91.

Lukt het onverhoopt niet om op uw afspraak te komen? Bel ons dan graag zo spoedig mogelijk af.

Afrekenen

De rekening dient direct na de behandeling voldaan te worden. U kunt bij ons betalen per pin of contant.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Huisdierverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen