Kittenconsult

Wat zijn ze leuk, die kleine kittens, maar hoe gaat u het beste met uw nieuwe kameraadje om, zodat het opgroeit tot een blije, vrolijke en gezonde kat?
Er komen nog al wat vragen om de hoek kijken na dat een kitten in huis is gehaald. Vragen zoals: ‘Wanneer moet het katje ingeënt worden?’, ‘Moeten we ook ontwormen’ en ‘Ons kitten bijt alleen maar, wat kan ik daar aan doen?’. Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die beantwoord worden tijdens een kittenconsult.

Tijdens het consult krijgt u uitleg over het medische verhaal, maar uiteraard ook over het gedrag. Gedragsproblemen bij de kat kunnen in veel gevallen voorkomen worden, indien men weet ‘hoe een kat denkt’.

Krijgt u binnenkort een kitten of heeft u pas een nieuw kitten in huis dan is het voor u wellicht interessant om u aan te melden voor het kittenconsult. Het consult is voor onze klanten een gratis service, want wij vinden het belangrijk dat vanaf jongs af aan de dieren de beste zorg en juiste aandacht krijgen. Met dit consult willen wij daar ons steentje aan bijdragen.

Het consult wordt verzorgd door Marloes de Wit. U kunt zich aanmelden door te bellen of stuur een mail naar marloesdewit@sterkliniekleeuwarden.nl

Let op: Tijdens het consult wordt uw kitten niet nagekeken, het is een informatief consult voor de eigenaar.