Zomervakantie!

Het is alweer bijna zover, zomer! Gaat u ook op vakantie? Lekker naar een warm oord om te genieten van zon, zee en strand…of gaat u lange natuurwandelingen maken en opzoek naar de meest prachtige plekken… of cultuur snuiven en door mooie stadjes dwalen. Zo heeft ieder zijn of haar ideale vakantie.

Maar wat doet u met uw huisdier als u op vakantie bent? Gaat hij gezellig met u mee, zorgt u voor een oppas die uw dieren bij u thuis verzorgt of zoekt u voor uw huisdier een fijne plek in een goed pension in Nederland. Ook hier heeft ieder zijn eigen voorkeur. Wat in ieder geval belangrijk is, regel het op tijd, zodat u en uw huisdier beide een goed verzorgde en ontspannen vakantie kunnen hebben.

Op onderstaande links kunt u precies zien wat u moet regelen als

…u uw huisdier meeneemt

…u uw huisdier thuis laat of naar een pension brengt

Verder is het goed om te weten dat er in het buitenland andere ziekten en parasieten kunnen voorkomen. Weet wat u hier tegen moet doen.

En neemt u uw huisdier mee op vakantie in de auto, bereid uw dier hier dan op voor, zodat er zo min mogelijk stress is als het zover is.

Wij wensen u en uw huisdier alvast een heerlijke zomer toe!

Heeft u mooie zomerfoto’s van uw huisdier en wilt u deze met ons delen? Leuk! Plaats ze dan op onze facebookpagina*.